Meer resultaten voor website design awards

website design awards
GazelleNo1.com behoort tot de beste websites wereldwijd.
Er hangt nog meer erkenning in de lucht voor GazelleNo1.com. De website staat op de officiële shortlist van The Lovie Awards. Daarbij gaat het om de categorie Best User Experience. Net als de CSS Design Awards is dit een belangrijke internationale prijs.
best
Home Dutch Design Week. DDW19_logo_datum.
Can designers imagine a world that scientists have not yet described? In the project Design Nonfiction design agency Tellart shows discussions with more than forty internationally renowned designers involved in the development of artificial intelligence, synthetic biology, VR, AR, robotics and other technologies.
KPN
Bijlmerflat wint Dutch Design Awards NOS. zoom icon. time icon.
In 2013 werden de eerste woningen verkocht ANP Bijlmerflat wint Dutch Design Awards. Een klusproject in de Amsterdamse Bijlmermeer heeft twee Dutch Design Awards gekregen en is daarmee de grote winnaar dit jaar. Het project DeFlat Kleiburg, waarbij bewoners zelf hun appartement mochten verbouwen, kreeg de Future Award en won in de categorie habitat.
Return on investment
Grrr wint 2 gouden en 1 zilveren European Design Award MarketingTribune Design.
12168 x gelezen. Bij de uitreiking van de European Design Awards afgelopen zaterdag in Oslo is Grrr in de prijzen gevallen. In de categorieën Digital Identity en Website ontving Grrr de gouden award met werk voor het Stedelijk Museum Amsterdam en arthouse platform Picl werd beloond met een zilveren award.
outplacement amsterdam
Editie 2016 Henry van de Velde Awards.
Op 19 januari 2017 reikte Flanders DC vroeger Design Vlaanderen de Henry van de Velde Awards 2016 uit in de Henry Le Boeufzaal in BOZAR, het Brusselse Paleis voor Schone Kunsten. De Henry van de Velde Awards zijn ingrijpend veranderd sinds de eerste editie in 1994, net zoals de maatschappij en design veranderd zijn.
fulfillment
Awwwards Website Awards Best Web Design Trends.
Site Of The Year. 2nd Chapter BV. 2nd Chapter BV. Site Of The Year. 1 4 5 6. SHOW ME MORE. The awards for design, creativity and innovation on the Internet. Private Cloud by Stackscale. Next Conferences Amsterdam and San Francisco.
Backlinks checker
Vruchtvlees genomineerd voor 5 European Design Awards Emerce.
Ook dit jaar valt het werk van Vruchtvlees op bij de juryleden van de European Design Awards. Het creatieve digitale bureau sleept dit jaar vijf nominaties voor de prestigieuze awards in de wacht in de categorieën Digital Identity Applications, Information Website en Digital Self Promotion.
seo plans for small businesses
Fatmama, vernieuwend en professioneel grafisch ontwerp en webdesign.
Net als een website zorgt een mooi grafisch design van uw huisstijl, documenten, jaarrapporten, brochures ervoor dat u professioneel overkomt. Deze taak kan u aan ons overlaten zodat u kan doen wat er echt toe doet: uw zaak runnen. Geef mij meer informatie. Wenst u een volledig perfect totaalpakket met logo, website, huisstijl, brochures, banners dan is een nieuwe branding dé oplossing. Wij luisteren naar u als ondernemer, interpreteren de opdracht en leveren een mooi, functioneel ontwerp. Het resultaat is een totaalpakket waarmee u online én offline kunt scoren. Uw zichtbaarheid groeit, u wordt herkend in de massa uw omzet stijgt. Maar dat is toch de bedoeling? Neem nu contact op! Ja, ik wil heel graag meer informatie! Gelieve dit veld leeg te laten. Ik ga akkoord dat Fatmama bvba mijn bovenstaande gegevens opslaat in haar klantenbestand. Deze gegevens worden gebruikt voor reclame via e-mail, d.i. de aanbieding van bepaalde diensten/producten. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Verzenden Gewonnen awards, vermeldingen en erkenningen.
wc papier bestellen
OVAM Ecodesign Award PRO.
De Henry van de Velde Awards worden breed gedragen dankzij de gedeelde visie van een professionele jury met belangrijke expertise in de sector. Met de officiële prijsuitreiking, tentoonstelling en publicatie vormen de Henry van de Velde Awards een platform voor Vlaams design. U kan alle winnaars bekijken op de website van de Henry van de Velde Awards.
glaszetter amsterdam

Contacteer ons